Benefietdag 13 januari


Zaterdag 13 januari wordt in Bewonersbedrijf Op Eigen Houtje een benefietdag gehouden tbv de financiële ondersteuning van de familie Kellner.
De familie Kellner heeft op 30 december door een brand hun kindertjes Antonin en Alice verloren.

De ouders zijn inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen en nemen dinsdag in besloten kring tijdens een crematieplechtigheid afscheid van hun beide kinderen Antonin (6) en Alice (5) die bij deze brand omkwamen.

De buurman Jan Jeuring heeft een crowdfunding-actie opgezet om geld in te zamelen zodat de familie hun huis opnieuw kunnen inrichten en hun leven weer een beetje kunnen opbouwen. Ter ondersteuning van de crowdfunding-actie wordt in Bewonersbedrijf Op Eigen Houtje een muzikale benefietdag gehouden van 12.00 tot 22.00. Op deze dag kan geld gedoneerd worden voor de familie Kellner onder muzikale begeleiding van Stradeo Drive-In uit Erica, Sister Sister uit Emmercompascuum en vele andere lokale artiesten. 

Om 21.30 wordt de laatste ronde geschonken en het geld geteld door Wytse Boumasecretaris van Wijkbelangen Emmerhout.

Burgemeester Eric van Oosterhout is hierbij ook uitgenodigd.


Het bewonersbedrijf is een sociale onderneming van, voor en door bewoners.


Het bewonersbedrijf verhuurt ruimtes, verzorgt catering en organiseert samen met andere bewoners en organisaties activiteiten. Het hiermee verdiende geld wordt besteed aan wijkprojecten.Voor onze arrangementen en cateringkaart klikt u HIER

Voor onze lunchkaart klikt u HIER